Suomen suurin matkablogiyhteisö

Nice Beach

Moi kaikki!

En ole viime päivinä ehtinyt koneelle ollenkaan! Mun kaks kaveria Suomesta on ollut täälä Phi Phin saarilla lomailemassa, joten oon viettänyt mun vapaa-ajan toimimalla oppaana. Ollaan käyty eri rannoilla, ravintoloissa, snorklaamassa, käytiin katsomassa tulishow ja eilen aamulla käytiin myös Phi Phin näköalapaikalla. On ollut ihan huippua nähdä Emiliaa ja Rikkeä täälä toisella puolen maailmaa!

Tässä on muutamat kuvat meidän yhdeltä aamulta Nice Beachillä, joka on pieni ja Loh Dalumiin verrattuna paljon rauhallisempi ranta. Kookokset rantakahvilasta mukaan ja valkoiselle hiekalle makoilemaan, ei huono aamu yhtään.

/ / /  Hi everyone!

I haven’t had much time to open my laptop past days. My two friends have been on a holiday here at Phi Phi Islands, so I’ve been spending my time with them. I’ve been great tour guide. We were snorkeling, we watched a fireshow, I have shown different beaches and restaurants and yesterday we walked up to Phi Phi Viewpoint too. It’s been so much fun to see Emilia and Rikke here on the other side of the world!

Here is couple of photos from one of our mornings at Nice Beach, which is smaller and much more peaceful beach that Loh Dalum. We bought some coconuts from the beach cafe, and enjoyed the beautiful turquoise water and white sand. Not a bad morning at all.

DSC04182DSC04206DSC04211DSC04193DSC04196DSC04213

Previous Post Next Post

You Might Also Like