Suomen suurin matkablogiyhteisö

Below the surface

Moikka!

Musta tuntuu tällä hetkellä vähän samalta miltä musta tuntui blogin kirjoittelut mustikkafarmin aikoihin haha! Mun päivät menee täälä nimittäin aika samalla kaavalla tällä hetkellä, aamulla snorklausretki ja iltapäivällä toinen. Välissä oleva aika tulee käytettyä tehokkaasti joko syömiseen tai asioiden järjestelyyn. Silti näen ja koen joka päivä jotain uutta, veden alla. Saan viettää mun päivät tavaten uusia ihmisiä ja tutkailen lukuisia kauniita koralleja. Saan näyttää ihmisille mun lempipaikat. On ihan huippua kuulla positiivisia kommentteja ihmisiltä, ja nähdä ne innostuneet ilmeet kun bongataan kilpikonnia tai haita. Tähän mennessä rakastan tätä työtä!

Tässä muutamia kuvia viime päivien retkiltä.

/ / / Hi guys!

I feel a bit same as I felt when I was working at the blueberry farm. Same same, but tiny bit different. My days go by with a nice routine now, in the morning I have snorkeling tour and in the afternoon I have other one. All the little time in between, I spent either eating or trying to organise things. Still I experience or see something new daily. I get to spend my days meeting new people and exploring all the beautiful corals and reefs. I can spend my days in the water and even more underwater. It’s extremely rewarding to get positive comments about my guiding and see all those excited faces when we spot some sharks or turtles. So far I’m loving this job!

Here is few shots from the past days.

MICR1621MICR1596MICR1632MICR1634MICR1645MICR1656MICR1648

Previous Post Next Post

You Might Also Like