Suomen suurin matkablogiyhteisö

Phi Phi Snapshots

Moi moii!

Tropiikissa kaikki edelleen hyvin. Huomenna vedän mun ekaa kertaa oman retken! Jännittävää, mutta hauskaa. Mun elämä täälä pyörii aika lailla työn ympärillä, mutta kyllä mä oon viime päivinä muutamia kuvia ehtinyt napsimaan. Jos Balilla oli paljon koiria, niin täälä on senkin edestä kissoja. En edes muistanutkaan.

Tässä parit satunnaiset otokset viime päiviltä!

/ / / Helloo!

All good in the tropics. Tomorrow I will run my first snorkeling tour! Exciting, but fun. My life revolves around work here, but I’ve had some time to take couple of photos. If Bali had lot of dogs, Phi Phi is full of cats. Cats, cats, cats everywhere. I didn’t even remember how many cats there was!

Here is couple of random shots from the past days!

DSC03956DSC03953DSC03946DSC03943DSC03938DSC03951DSC03952DSC03959DSC03948

Previous Post Next Post

You Might Also Like