Suomen suurin matkablogiyhteisö

Busy days on the island

Moi vaan kaikki!

Pientä hiljaiseloa täälä blogissa, on nimittäin ollut hektisiä päiviä takana. Ajattelin tulla nyt vähän tarkemmin kertomaan, mitä mä täälä Thaimaassa oikein teen. Aloitin snorklausoppaan työt Phi Phin saarella ja tarkoituksena on tehdä täälä koko sesonki. Tähän alkuun on ollut ihan älyttömästi koulutusta, ja parhaillaan oon ollut vedessä 8 tuntia päivässä. Siihen päälle tulee vielä liikkeellä asioiden opettelua. Pitkiä pitkiä pitkiä päiviä takana, mutta tykkään ihan älyttömästi! Oon nähnyt kilpikonnia ja useita eri kalalajeja, oon opetellut myös tunnistamaan niitä. Me tehdään myös Shark Watch -nimistä snorklausretkeä, jossa pääset ihastelemaan ihan lähietäisyydeltä haita. Eilen snorklailin muutaman vauvahain kanssa, yks parhaita hetkiä ehdottomasti!

Kun työt saadaan hyvin alkuun, alan suorittamaan mun omia sukelluskursseja! Ja toivottavasti mulla on pian enemmän aikaa myös kuvailla taas.

Tässä muutamat kuvat meidän viime päivien retkiltä.

/ / / Holaaa!

It’s been little quiet here in the blog, I’ve been crazy busy. I came to Thailand about a week ago, but I didn’t told you why! So the reason why I’m here, I will be working for diving school called The Adventure Club here on Phi Phi Islands. I will be running the snorkeling tours and later on we will also have our own a SUP station. The whole last week went with getting to know everyone and everything, lots and lots of training for guiding the tours. Long days behind, but I love it! Everyday I get to see huge range of fishes, plus sharks and turtles. I’ve been also learning to recognize which fish is what. 

When I get going with my new job, I start completing my own diving courses as well! And hopefully I will have more time to take photos too.

Here is couple of shots taken from the past days!

PB120138PB120135PB120162PB120171PB120198PB100088PB100100PB120149PB140219PB140277PB140235PB140229PB140269PB100089PB140293PB100110 (1)

Previous Post Next Post

You Might Also Like