Suomen suurin matkablogiyhteisö

Uluwatu

Terppa!

Noniin. Thaimaahan on päästy ja kohta lähtee mun lautta kohti Phi Phin saaria. Sain Balilta matkatuliaisiksi pienen mahataudin, joka näyttää nyt kahden päivän jälkeen rauhoittuneen. Voin kertoa, ettei ollut toi eilinen koko päivän kestävä matkustus mitään herkkua huonovointisena! No täälä kuitenki ollaan hengissä.

/ / /  Helloo!

Well, here I am in Thailand. I got a nice souvenier from Bali, little stomach bug. I already feel way better, but I can tell you, yesterday wasn’t the most delightful traveling I’ve had. Anyway, I’m here and alive haha!

DSC03751 (1)DSC03765DSC03756 (1)DSC03835DSC03828DSC03836 (1)Palataakseni vielä Balille. Suurimman osan ajasta vietin Canggussa, mihin tykästyin ihan älyttömästi. Tutkailtiin Canggun ympäristöä skoottereilla, Kuta, Seminyak ja Serangan tuli katsastettua. Ubudissa, Nusa Lembonganilla ja Uluwatussa vietin myös aika paljon aikaa. Nyt viimeisenä oltiin Uluwatussa kaksi yötä.

/ / / Back to Bali. I really fell in love with Canggu, so I ended up spending most of my time there. I was exploring the surroundings with scooter, Kuta, Seminyak and Serangan to mention few. I also went to Ubud, Nusa Lembongan and Uluwatu. The last two nights I was in Uluwatu.

DSC03724 (1)DSC03734DSC03777 (1)DSC03860DSC03857DSC03933DSC03791Olisin helposti voinut viettää Uluwatussa pidemmänkin aikaa, ainoastaan surffaus on sielä aika haasteellista. Olin henkisesti varautunut surffittomiin päiviin, mutta pääsin kuitenkin joka päivä veteen! Ja onnistuin mä niitä aaltojakin muutaman nappaamaan. Muuten käytettiin aikaa Uluwatussa ihan yleiseen kiertelyyn skoottereilla ja sunnuntai huipentui pileisiin Single Fin -baarissa. Oli kyllä maineensa arvoiset pippalot!

Tässä muutamia kuvia Uluwatusta!

/ / / I could have easily spent much more time in Uluwatu, only thing is that surfing there is quite advanced. I had prepared myself for not to be able to surf much, but I ended up surfing everyday! And got some nice waves too. Other than surfing, we were just driving around with scooters and ended up our trip at Single Fin’s Sunday party. These parties were definitely worth going, even thought I’m not a big party person.

Here is few shots from Uluwatu!

DSC03874DSC03886DSC03877DSC03813DSC03851 (1)DSC03911

Previous Post Next Post

You Might Also Like