Suomen suurin matkablogiyhteisö

See you soon Thailand

Terveisiä Singaporesta!

Istun täälä lentokentällä, mulla on vielä muutama tunti aikaa jatkolennon lähtöön. Läppärissä on vain 6 prossaa akkua jäljellä, ja mulla ei ole näiden pistorasioihin sopivaa adapteria. Saavun Phukettiin tänään 21.20, joten jään sinne yhdeksi yöksi. Huomenna suuntaan kohti Phi Phin saaria, joissa tulen suurimmaksi osaksi seuraavat kuukaudet viettämään. Jännittäviä aikoja edessä!

Palataan myöhemmin tänään, kun pääsen mun hotellille!

/ / / Greetings from Singapore!

I’m sitting at the airport, and I still have lots of hours before my connecting flight will leave. I only have few procent left on my laptop, and I don’t have adapter to charge it. I will arrive to Phuket around 9pm today, and I will stay there for one night. Tomorrow I will continue to Phi Phi Islands, where I will be spending mostly my next months. Exciting times ahead!

I will write more about my travels in Bali, when I get to my hotel!

DSC03791DSC03911DSC03874IMG_2027Yoga photo by @ryandii

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply ips tiistai, marraskuu 8, 2016 at 21:02

  Oi thaikut <3 Itse sinne suuntaamassa kuukauden päästä ja siitä sitten australiaan WH:lle!
  Ootko mitä menossa tekemään Phi Phille vai onko edes mitään suunnitelmia ?:) ihanaa reissun jatkoa!

  • Reply Fiia Emilia keskiviikko, marraskuu 9, 2016 at 15:37

   Siistiä! Mihin päin Thaikkuja sä oot menossa?

   Mulla on paljon sukeltamista tiedossa ainakin, se on se pääsuunnitelma. Tarkotus alkaa suorittamaan kursseja kohti Dive Masteria (:

   • Reply ips keskiviikko, marraskuu 9, 2016 at 18:12

    Kuullostaa myös niin siistiltä haha ! Taolle tällä hetkellä heti ensimmäisenä Bangkokin jälkeen. Siellä houkuttelis perus sukelluskurssin suorittaminen. Toisaalta joku uusi saarituttavuus olis myös kiva. Liikaa vaihtoehtoja ja vapauksia kun on yksin liikenteessä ilman aikatauluja ! 😀 Pakko sanoa, että sun blogia on ollu ihana lukea kun oottelee että pääsis ite lähtemään kohti thaikkuja ja ausseja 🙂

    • Reply Fiia Emilia sunnuntai, marraskuu 13, 2016 at 12:06

     Mä oon ite tällä hetkellä Phi Phillä ja teen täällä siis samalla snorklausoppaan töitä! (: Jos kiinnostaa niin voin laittaa esimerkiksi meidän sukelluskursseista ja hinnoista sulle tietoa?

     Ihana kuulla, että blogista on ollut iloa! Mä rakastan Ausseja ja Thaimaata, se varmaan näkyy myös blogin kautta. <3

     • ips maanantai, marraskuu 14, 2016 at 20:33

      Joo näkyy kyllä ehdottomasti! 🙂 Joo olis kyllä tosi kiva kuulla kursseista & hinnoista, kun mitään suunnitelmia ja paikkaa ei oo lyöty lukkoon missä aion kurssin suorittaa!!

 • Reply Fiia Emilia torstai, marraskuu 24, 2016 at 03:13

  Moiii! Multa on jäänyt tää vastaus, mutta jos on kiinnostusta tulla Phi Phille sukeltamaan, ton mun koulun nimi on The Adventure Club ja nettisivut löytyy osoitteesta http://www.diving-in-thailand.net/fi/! Vaikka suorittaisitkin Taolla sukelluskurssin, voit tulla vaikka pelkästään sukellukselle tänne. Täälä on ihan älyttömän upeita sukelluspotteja ja meiltä löytyy suomalainen sukellusopaskin!

  Laita vaikka mulle e-mailia, jos haluat enemmän tietoa tai hintoja osoitteeseen [email protected]! (:

 • Leave a Reply