Suomen suurin matkablogiyhteisö

See you soon Thailand

Terveisiä Singaporesta!

Istun täälä lentokentällä, mulla on vielä muutama tunti aikaa jatkolennon lähtöön. Läppärissä on vain 6 prossaa akkua jäljellä, ja mulla ei ole näiden pistorasioihin sopivaa adapteria. Saavun Phukettiin tänään 21.20, joten jään sinne yhdeksi yöksi. Huomenna suuntaan kohti Phi Phin saaria, joissa tulen suurimmaksi osaksi seuraavat kuukaudet viettämään. Jännittäviä aikoja edessä!

Palataan myöhemmin tänään, kun pääsen mun hotellille!

/ / / Greetings from Singapore!

I’m sitting at the airport, and I still have lots of hours before my connecting flight will leave. I only have few procent left on my laptop, and I don’t have adapter to charge it. I will arrive to Phuket around 9pm today, and I will stay there for one night. Tomorrow I will continue to Phi Phi Islands, where I will be spending mostly my next months. Exciting times ahead!

I will write more about my travels in Bali, when I get to my hotel!

DSC03791DSC03911DSC03874IMG_2027Yoga photo by @ryandii

Previous Post Next Post