Suomen suurin matkablogiyhteisö

Next Uluwatu!

Pikaterveiset haha!

Me ollaan viihdytty täälä Canggussa paremmin kuin hyvin, mutta tänään lähdetään katsastamaan Uluwatu ja sen ympäristö. Ollaan sielä maanantaiaamuun ja sitten mulla onkin jo tiistaita lähtö kohti Thaimaata. Ihan älyttömän nopeasti meni 3,5 viikkoa täälä! Uluwatussakin haluttais surffaamaan, mutta sielä on kuulemani mukaan vähän haasteellisempi surffi ja sunnuntaita kohden aaltojen koko kasvaa. No ainakin tänään vielä ehditään varmaan käydä kokeilemassa!

/ / / Quick hello!

We have been here in Canggu for a while, and I really love this place. Today we are leaving this behind for a while though, we are going to check the Uluwatu and surroundings. We come back here early Monday and then on Tuesday I will be leaving to Thailand. Crazy how fast this 3,5 weeks went! We wish to surf in Uluwatu or around there, but I’ve heard it’s much harder waves. Also it should be picking up a lot of swell towards Sunday, so let’s see how it goes haha. Well at least today we probably have some time to go surf before the big ones come.

DSC03566DSC03530DSC03578DSC03555DSC03507DSC03527DSC03492DSC03575

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Heidi Ahonen sunnuntai, marraskuu 6, 2016 at 03:09

  Moi! Mulla olis ehkä vähän outo kysymys nyt, mutta kiinnostais tietää onko tolla sun työkaverilla Ediellä (esittelit hänet postauksessa ’Eumundi Markets’) instagramia tai mitään blogia tms? Haluaisin nähdä lisää kuvia hänen asuista ym. kun itse punapäänä häpeän hiuksiani ja ihonsävyäni ja välttelen kesäisin, oli miten kuuma tahansa, shortsien ja lyhythihaisten käyttöä kun tuntuu että kaikki kaverit näyttää aina paremmilta vieressä rusketuksineen ja mä häikäsen vastaantulevat vaalealla ja punakalla ihollani 😀 Mutta tuo kaverisi näytti ihanalta ja itsevarmalta eikä ollenkaan semmoiselta miltä aina ajattelen punapäiden näyttävän ’vähissä vaatteissa’. 😀 En oikein ole löytänyt ikinä semmoisia punapää-inspiraatioihmisiä kun tuntuu että kukaan punapää ei joko käy rannalla/aurinkoisissa paikoissa tai sitten he eivät vain julkaise mitään kuvia 😀 anteeksi oudosta kyssästä ja kiitos jo etukäteen jos ehdit vastaamaan 🙂 t. piakkoin australiaan joksikin (vielä ainakin toistaiseksi määrittelemättömäksi) ajaksi suuntaava epävarma punapää

  • Reply Fiia Emilia tiistai, marraskuu 8, 2016 at 17:53

   Moi Heidi! (: Ihanaa, että oot suuntaamassa Ausseihin!

   Eikä oo yhtään outo kysymys! Luonnonpunaiset hiukset on mun mielestä ihanat ja niin harvinaiset, sun täytyy ehdottomasti arvostaa tätä piirrettä sussa! Tietenkin oikeanlaisilla vaatteilla ja sävyillä saa aina parhaat puolet esiin, rohkeasti kokeilemalla löytää ne omat jutut.

   Komppaan kyllä sitä, että Edie on kyllä melkoinen hottis-punapää haha! ;D Häneltä löytyy ainakin Instagram nimellä ediewatson!

   xx Fiia

  Leave a Reply