Suomen suurin matkablogiyhteisö

Next Uluwatu!

Pikaterveiset haha!

Me ollaan viihdytty täälä Canggussa paremmin kuin hyvin, mutta tänään lähdetään katsastamaan Uluwatu ja sen ympäristö. Ollaan sielä maanantaiaamuun ja sitten mulla onkin jo tiistaita lähtö kohti Thaimaata. Ihan älyttömän nopeasti meni 3,5 viikkoa täälä! Uluwatussakin haluttais surffaamaan, mutta sielä on kuulemani mukaan vähän haasteellisempi surffi ja sunnuntaita kohden aaltojen koko kasvaa. No ainakin tänään vielä ehditään varmaan käydä kokeilemassa!

/ / / Quick hello!

We have been here in Canggu for a while, and I really love this place. Today we are leaving this behind for a while though, we are going to check the Uluwatu and surroundings. We come back here early Monday and then on Tuesday I will be leaving to Thailand. Crazy how fast this 3,5 weeks went! We wish to surf in Uluwatu or around there, but I’ve heard it’s much harder waves. Also it should be picking up a lot of swell towards Sunday, so let’s see how it goes haha. Well at least today we probably have some time to go surf before the big ones come.

DSC03566DSC03530DSC03578DSC03555DSC03507DSC03527DSC03492DSC03575

Previous Post Next Post

You Might Also Like