Suomen suurin matkablogiyhteisö

Video: Surfing in Serangan, Bali

Moi vaan kaikki!

Vietettiin tänään koko päivä surffaamassa Seranganilla. Oon ollut sielä kerran aiemmin. Seranganiin on Canggusta reilu 40 minuutin matka skootterilla, mutta tää paikka on kyllä kaiken sen ruuhkassa pujottelun arvoista. Ranta on ihan älyttömän rauhallinen, vedessä on kourallinen surffareita. Paikan päällä on vain pari pientä ravintolaa ja surffilautavuokraamoa. Surffasin aamulla mun omalla laudalla, iltapäivällä kävin vähän longboardillakin kruisailemassa. Ollaan Hennun kanssa molemmat saatu kiva tomaatinpunainen värityskin 50-suojakertoimesta ja sinkistä huolimatta!

Mutta tähän videoon! Viimeksi kun oltiin Seranganilla surffaamassa, meidän kaverilla Thomasilla oli drone mukana. Eikö oon ihan älyttömän kaunista!

/ / / Hi everyone!

We spent the whole day surfing at Serangan Beach, which I’ve visited once before. It is about 40 minutes drive away from Canggu, but it’s definitely worth it. The beach is so peaceful and there is only handful of surfers in the water. There is just few tiny restaurants and surf board rentals. I was surfing the morning with my board and afternoon I was cruising with longboard. Me and Hennu are both pretty burned too, even though we had 50 and zinc on!

But to this video! Last time when I was in Serangan, my friend Thomas had his drone with him. Isn’t this video beautiful?

Previous Post Next Post

You Might Also Like