Suomen suurin matkablogiyhteisö

Clouds in the paradise

Moi vaan kaikki!

Tässä on viime päivinä sattunut niin paljon kaikkea, etten tiedä mistä alottaisin. Ne ketkä mua Instagramissa tai Facebookissa seuraa, niin varmaan jo tietääkin. Lauantaina illalla multa varastettiin laukku, kaksi poikaa skootterilla ajoi meidän viereen ja leikkasin mun laukun irti vauhdista. Sen asian setvimiseen menikin oikeastaan koko sunnuntai. Nyt eilen lähdettiin Riikan kanssa Kutalta hakemaan mulle uusi puhelin. Kun päästiin takaisin Cangguun, mentiin lounaalle paikalliseen pikkuravintolaan. Siinä istuskellessa, kulkukoira tepastelee meidän pöydän viereen ja mitään varoitusta antamatta puree mua käteen. Se on kyllä oikeastaan ihme, ettei mua ennen ole joku eläin purrut. Mä kun aina oon niitä rapsuttamassa ja paijaamassa. Eilinen ilta menikin sitten lääkärissä vesikauhu-rokotteita ottamassa ja sen jälkeen vakuutusjuttujen selvittelyssä.

No tänään on jo parempi päivä. Aamu alkoi surffauksella, kohta lähdetään rannalle ja lounaalle. Jos nyt ei enää ehtis tän viikon aikana mitään sattua haha!

/ / / Hello hello!

These last days have been full of unpleasant happenings, so I don’t even know where to start. Those who follow me in Instagram or Facebook, probably already know. Last Saturday, my bag got stolen. Two boys on a scooter drove next to us and just got my bag off from high speed. The whole Sunday was spent solving this case. Now yesterday we drove to Kuta to get me a new phone. When we got back to Canggu, we went straight for lunch. I was sitting there, enjoying my meal when a stray dog slowly approaches me and bites my hand. Without warning. It’s actually quite surprising how this hasn’t happened to me before. I’m always patting every single dog I see haha! Last night I spent at the doctor getting my rabies injections and again, solving all the insurance things.

Today is way better day. I started my morning with surf, soon we will be heading to the beach and lunch. I wish that there isn’t anything else happening on this last week I’m here haha!

DSC03480DSC03487DSC03466DSC03489DSC03467DSC03479

Previous Post Next Post

You Might Also Like