Suomen suurin matkablogiyhteisö

Tegallalang Rice Terraces & Mount Batur

Helouu!

Oon nyt takaisin Canggussa ja kohta lähdetään surffaamaan. Harmi vaan, etten pääse mun omalla laudalla surffaan. Eilisellä surffilla joku jätkä nimittäin potkaisi vahingossa mun lautaa ja laudan nokka murtui. Onneksi saan kuitenkin kaverin laudan täksi päiväksi lainaan!

Palataan kuitenkin vielä Ubudiin. Yhtenä päivänä päätettiin ajaa skoottereilla ylös ihastelemaan Mount Baturia. Useimmista matkatoimistoista saa muuten bookattua sunrise -vaelluksen Mount Baturille, joka alkaa kahdelta aamuyöllä. Matkat oli kuitenkin aika hintavia (30-40 dollaria), joten päätettiin skipata kyseinen retki ja lähteä omatoimisesti. Itse Mount Baturia ei kuitenkaan pääse kiipeämään ilman ohjaajaa, mutta oli ylhäällä kyllä melko näkymät. Valittiin myös ravintola, josta saatiin samalla ihastella Mount Baturia.

Matkalla ylös pysähdyttiin myös Tegallalangin riisiterasseille, mikä on ehdottomasti pysähdyksen arvoinen paikka. Pientä maksua vastaan pääset kävelemään riisiterassien yli toiselle puolelle.

/ / / Hi everyone!

I’m back in Canggu and soon we will be heading to surf. Too bad I can’t go with my board though. Yesterday some guy accidentally kicked my board while surfing, and the nose broke. Luckily I can borrow my friends board for today!

Back to our travels in Ubud. One day we decided we want to drive up to the hills to see Mount Batur. From most of the little travel shops, you can buy these sunrise tours to Mount Batur. Tours start 2am and you have a guide to walk you up to the top. Tours were quite expensive thought, around 30-40 dollars, so we skipped them this time. We drove up with scooters and the views were amazing. We even chose a restaurant where we could see Mount Batur.

On the way up we had a stop to rice terraces of Tegallalang. They were certainly worth of stopping. If you pay a little fee (1-2 dollars), you can walk to other side of rice terraces. Tegallalang is only 20 minutes drive away from Ubud, so it’s easy to get there too!

DSC02970DSC02967 DSC02975DSC03002DSC03032There is a lot of fruit stalls like this on the way up. One big bag of fruit was just 2 dollars.

DSC03008DSC03017DSC03025DSC03080DSC03075DSC03053DSC03045My new friend! 

DSC03043DSC03048

Previous Post Next Post

You Might Also Like