Suomen suurin matkablogiyhteisö

Where to stay in Ubud? – Kori Bali Inn 1

Ajattelin heittää pitkästä aikaa pienen vinkin kehiin, nimittäin hotellivinkin. Kyseessä on Ubudin keskustassa sijaitseva Kori Bali Inn 1. Hennu ja Riikka olivat jo tässä hotellissa ehtinyt yöpyä muutaman yön, joten bookkasin samaan paikkaan pari yötä. Nämä sympaattiset huoneistot sijaitsevat kävelymatkan päässä kaikkialta, silti hieman syrjässä vilkkaimmalta kadulta. Hotellissa oli ihanan rauhallista ja rentouttavaa, huoneet olivat isoja. Yksi yö maksoi yhden hengen huoneelta 13 dollaria, kahdelta hengeltä 17 dollaria. Ei paha hinta siis! Paikkaa pyöritti muutama nuorempi poika, jotka olivat todella mukavia. Ylitettiin meidän check-out vahingossa parilla tunnilla, mutta sekään ei haitannut haha! Annoin kuitenkin siitä hyvästä pojille keksipaketin lähtiessä.

Plussaa muuten hotellin kauniista ulkonäöstä. Katsokaa nyt näitä kuvia!

/ / / I thought I come share one tip after a long time. The hotel I stayed in Ubud was amazing, and affordable too! It was called Kori Bali Inn 1. These little apartments are located in the middle of everything, but still away from the noise. It’s so peaceful and relaxing, beautiful garden and big outside areas. Staff was couple of younger boys, which were really nice. We accidentally passed our check out with two hours, but it was alright for them. I gave them a packet of cookies when we left haha! One night cost 13 dollars for one person room, and 17 dollars for two.

The hotel was just gorgeous from outside too, just have a look at this photos!

DSC02886DSC02909DSC02929DSC02951DSC02901DSC02922DSC02942DSC02930DSC02911

Previous Post Next Post

You Might Also Like