Suomen suurin matkablogiyhteisö

AcroYoga in Ubud

Viimeistä iltaa Ubudilla, huomenna olis tarkoitus suunnata kohti Nusa Lembongania. Sielä olisi tarkoitus surffailla ja snorklailla. Ubud on ollut rentouttava. Tää on todellakin Balin joogakeskittymä. Täälä on joogastudioita vaikka muille jakaa, joogavaatteita, meditaatiota ja retriittejä. Ihan kaikkea joogaan liittyvää löytyy. Myös mun lajia, eli akrojoogaa! Tulin tänne torstaina ja heti saavuttuani sain suunnata yhteen akrojamiin. Eilen oltiin toisessa. On ollut kiva tutustua Balin akrojoogeihin, tänne on vielä jossain kohtaa kyllä palattava!

/ / / Last night in Ubud. Tomorrow I will be heading towards Nusa Lembongan. My plans are surfing and snorkeling! Ubud has been relaxing, this definitely is the yoga centre of Bali. There is yoga studios, yoga clothes, vegan restaurants, meditation classes and retreats. Everything to do with yoga; you’ll find it here in Ubud. Also acroyoga! I arrived here on Thursday and got to take part to one of the acro jams straight away. Yesterday I went to another. It’s been nice to meet up with Bali based acroyogis, hopefully I get to see you again!

DSC02790DSC02794DSC02816DSC02806DSC02831DSC02812DSC02811DSC02818DSC02800

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like