Suomen suurin matkablogiyhteisö

Canggu surfs and happenings

Moi vaan!

Mun matkustelut on taas ollu tapahtumarikkaita, niinkuin yleensä. Oon vieläki Canggussa, ja huomenna on kohteena Ubud. Täälä Canggussa on ollut ihan älyttömän kivaa, ja täälä on surffispotteja vaikka muille jakaa. Tuun siis aika varmasti tänne vielä takaisin. Tapasin täälä yhden suomalaisen jätkän, Tanelin, jonka kanssa ollaan aika paljon hengailtu. Eilen Taneli lähti mun kanssa Kutalle etsimään surffilautaa, ja noin 3 tunnin etsimisen ja satojen eri lautojen vertailujen jälkeen; mukaan lähti vihdoin jotain. Nyt mulla on siis oma lauta, ja surffailut aamuisin on paljon helpompaa! Pakko muuten mainita, Taneli matkusti Suomesta Indonesiaan polkupyörällä. Kyllä, POLKUPYÖRÄLLÄ. Ihan koko matkan. Jos haluatte siis seurata Tanelin uskomatonta matkaa, tsekatkaa instasta @gonebikefishing.

/ / / Hi guys!

Past days have been eventful, like usual. I’m still in Canggu, and tomorrow I will be heading to Ubud. I really like Canggu, so I will for sure return. It’s nice and relaxed here, plus there is lot of good surf spots. I met another Finn last weekend. He’s name is Taneli, and we’ve been hanging out past days a lot. He has been showing me all the good surf spots around Canggu. Yesterday he drove with me to Kuta to search a surf board, and three hours and hundred boards later; I had my own board. It is much smaller than my previous one, I wanted to challenge myself (and challenge it will definitely be). Let’s see how I go! I have to mention, Taneli travelled to Indonesia with a bicycle. Yes, all the way from Finland to Indonesia with a push bike. If you want to follow his amazing journey, go check his Instagram: @gonebikefishing.

DSC02759DSC02767DSC02762DSC02763DSC02764DSC02770DSC02766Tänään mun piti muuttaa yhdeksi yöksi toiseen kämppään, joten aamulla aloin surffauksen jälkeen pakkaamaan kamoja kasaan. Kunnes mun rinkasta posahti vetoketju. Millä tuurilla. No sain rinkan jotenkin kasaan ja aloin hitaasti, mutta varmasti, ajamaan kohti mun seuraavaa kohdetta. Pudotin kuitenkin matkalla mun laukun. Hitaasti kurotin laukkua kohden, mutta yhtäkkiä horjahdin ja väänsin pyörään vähän kaasua. No mukkelis makkelishan mä siinä lensin ja kaikki tavarat levis ympäri tietä. Salamannopeasti kolme indonesialaista jätkää kiirehti paikalla auttamaan mua ylös ja keräämään mun tavaroita takaisin skoban päälle. Kiittelin tuhannesti ja pääsin kuin pääsinkin kohteeseen.

/ / / Today I had to move to another house. I started packing in the morning, and suddenly the front zipper on my backpack breaks. God damn seriously haha! I somehow manage to get it ok together, and started slowly head towards my next destination. On the way there I dropped a bag on the road. When I was trying to reach it, I lost my balance a bit and pressed the gas. You can guess what happened. I fell and all my stuff was spread everywhere on the road haha! In a split second three Indonesian guys were there to help me and my scooter up, and started collecting my stuff for me. After I said thousand thanks and continued. I manage to get to where I was supposed to eventually.

DSC02751My new home is full of cats!

DSC02747DSC02748DSC02755DSC02776

Previous Post Next Post

You Might Also Like