Suomen suurin matkablogiyhteisö

Exploring Tropical North Queensland – Hartley’s Crocodile Farm

Pohjois-Queenslandissa reissaillessa Hennu oli päättänyt nähdä krokotiilejä. Koska me ei Daintreen sademetsästä niitä omatoimisesti bongattu (onneksi?), suunnattiin yhtenä päivänä Hartleyn krokotiilifarmille. Oon jo aiemminkin maininnut vihaavani kaikkia turistijuttuja. No sielä ku odotettiin meidän lauttaa saapuvaksi eläkeläisten ja kymmenien lapsiperheiden kanssa mukisin Hennulle ja Joonalle hetken. Lopulta oli kuitenkin ihan huippuja nähdä krokoja näin läheltä, ja farmi oli täynnä muitakin aussieläimiä, koaloita, vompatteja ja kenguruita. Kaikki eläimet oli todella tottuneita ihmisiin, joten niitä sai vaikka rapsuttaa. Paitsi niitä krokotiilejä.

Tässä parit kuvat farmilta! Hinta oli muuten mun mielestä aika suolainen 37 dollaria päivältä. Jos krokoja haluat lähietäisyydeltä nähdä, niin sun on kuitenkin melkein pakko jonkinlaiselle retkelle osallistua.

Jos olet Cairnsiin matkustamassa, ja haluat nähdä krokoja, tsekkaa Hartley’s Crocodile Adventures.

/ / / While traveling at Tropical North Queensland, Hennu had decided to see crocodiles. Since we didn’t see them at the Daintree Rainforest (luckily?), we decided to go to Hartley’s Crocodile Farm. I’ve probably mentioned that I hate all the touristic things. While sitting there, waiting our little ferry with a group of grandpas, grannies and a dozen families with small kids, I was complaining a bit to Hennu and Joona haha! In the end it was pretty cool the see crocodiles from so close, and there was other Aussie animals too, koalas, wombats and kangaroos. All the animals were obviously really used to people, so you could even pat them. Expect the crocodiles. In my opinion, the prize for this experience was quite salty; 37 dollars per person. Wouldn’t do it again, but if you wanna see crocs from close by, you kind of have to book something like this! For families this would be awesome!

Here is couple of photos from the farm.

Wanna do this too? See their website: Hartley’s Crocodile Adventures.

DSC02407DSC02442DSC02413DSC02416DSC02418 DSC02422DSC02438DSC02431DSC02436

Previous Post Next Post

You Might Also Like