Suomen suurin matkablogiyhteisö

Exploring Tropical North Queensland – Mossman Gorge

Nyt istutaan Cairnsin lentokentällä, valmiina lähtemään takaisin Sunny Coastille!

Takana on kyllä ihan huikeat neljä päivää, kuvia ja videoita on enemmän kun laki sallii. Siispä ajattelin jakaa nää postaukset pieniin osiin, ja ehkä joku löytää täältä vinkkejä missä vierailla jos Pohjois-Queenslandiin sattuu päätymään.

Perjantaina lähdettiin aikaisin aamusta kohti Cape Tribulationia, pysähdellen muutamiin paikkohin matkan varrella. Iltapäivällä jumiuduttiin kuitenkin ruuhkaan, jossain edessäpäin oli sattunut liikenneonnettomuus. Päätettiin siis autojonossa istumisen sijaan kääntyä takaisin ja käydä vierailemassa Mossmanissa sijaitsevassa sademetsässä. Paras päätös koskaan! Pitkän ja kuuman päivän jälkeen pääsi viileään veteen uimaan.

/ / / We are currently having a coffee at Cairns airport, and ready return to Sunny Coast!

It’s been amazing few days up here at North Queensland. I have ridiculous amount of videos and photos, surprise surprise haha! I’m gonna share them in little bits, and hopefully someone can get ideas and tips for their travels up here at North Queensland. 

On Friday we left Mareeba early in the morning and started heading towards Cape Tribulation. We made few stops on the way. In the afternoon we got stuck in the traffic, there had been accident somewhere way ahead of us. We made a decision to turn back and go visit Mossman Gorge. Best decision ever! After long and sweaty day, swimming in the refreshing water felt so nice!

DSC01971DSC01967DSC02026DSC01977DSC01987DSC01979DSC02001DSC01994

DSC02019DSC02005DSC02003

Previous Post Next Post

You Might Also Like