Suomen suurin matkablogiyhteisö

Exploring Tropical North Queensland – On the road

Huomenta!

Oltiin yötä Port Douglasissa Global Backpackers -hostellissa. Täälä ylhäällä on vissiin niin lämmin, ettei täälä anneta peittoja. Pelkkä lakana vaan. Se oliskin ollut ihan ok, mutta silti noissa huoneissa on kunnon ilmastoinnit. Palelin koko yön. Lopulta otin mun repusta kaikki vaatteet mitä mulla oli ja vielä pyyhkeenkin ja kiedouduin niihin haha!

Tänään lähdetään krokotiilejä bongailemaan. Mä vihaan kaikki ohjattuja retkiä, mutta Hennu on odottanut tätä lähes 7-vuotiaan lapsen innolla. Tässä muutamia kuvia meidän roadtripiltä kohti Cape Tribulationia. Löydettiin mm. tollanen paikka täynnä kivirakennelmia. Tehtiin Hennun kanssa sinne meidän oma pieni pino, pitää takaisin ajaessa käydä katsomassa onko se vielä pystyssä!

/ / / Good morning!

We stayed last night at Global Backpackers in Port Douglas. It’s apparently so warm up here, that they only give you sheet, not a blanket. That would be fine, if there wouldn’t be icy cold air-conditiong in every room! I was freezing the whole night, and in the end I wrapped myself in all the clothes I could find plus my towel haha!

Today we will go to lagoon cruise to find some crocodiles. I hate tours, but Hennu has been waiting this with the excitement of a 7-year old. Photos are from our roadtrip towards Cape Tribulation. We found also that beautiful spot with lot of piled rocks. We made our own little tower, hopefully it’s still there when we drive past it again!

DSC01922DSC01901DSC01907DSC01917DSC01897DSC01926DSC01932DSC01930DSC01928Coca Cola advertisement.

DSC01935DSC01938Color of that water…

DSC01954DSC01962Traffic jams can be fun too!

DSC01960

Previous Post Next Post

You Might Also Like