Suomen suurin matkablogiyhteisö

Exploring Tropical North Queensland – Mareeba & Barron Falls

Moi kaikki!

Ollaan tällä hetkellä Port Douglasissa ja ollaan kyllä kaikki kolme ihan poikki. Kiivettiin tänään Daintreen sademetsässä sijaitsevalle Mount Sorrow -vuorelle. Vähän reilu neljä tuntia meni ylös alas, sen kyllä tuntee lihaksissa nyt!

Palataan kuitenkin takaisin alkureissuun. Saavuttiin tänne torstaina iltapäivälle, lento kesti pari tuntia Sunny Coastilta. Otettiin vain yksi laukku ruumaan, joten liput maksoi 200 dollaria per nuppi. Meidän kaveri Joona tekee toisen vuoden viisumipäiviä 45 minuutin ajomatkan päässä Cairnsista, pienessä kylässä nimeltään Mareeba. Tavattiin siis Joona ja suunnattiin ekaksi yöksi sinne! Mareebassa oli peltoja silminkantamattomiin ja isot vuoret siinsivät horisontissa. Yövyttiin ihan älyttömän kivassa talossa, isolla pihaterassilla ja uima-altaalla. Ei pahat maisemat aamukahvin juontiin!

/ / / Hi everyone!

We are currently back at Port Douglas, it’s 10pm and we are all pretty much ready for bed. We hiked up to Mt Sorrow today. Not the easiest climb, took total 4,5 hours and now you can definitely feel it in the muscles. 

But back to the beginning of our trip. We arrived here on Thursday afternoon, our flight was only 2 hours from Sunny Coast. We had only one check-in baggage, so the return tickets were only 200 dollars each. Our friend Joona is doing his second year visa here, 45 minutes drive from Cairns. This little village is called Mareeba, and that was our first destination. There was huge fields as far as you can see, and beautiful mountains on the background. We stayed in this huge house, with big terrace and pool. Not a bad views for morning coffee!

DSC01826DSC01841DSC01842DSC01844DSC01839Mareebasta lähtiessä ensimmäinen kohde oli Kurandassa sijaitsevat Barron Falls. Nyt on kuiva kausi, joten vesiputoukset ja joet on paljon pienempiä. Nähtiin putoukset vain kaukaa, mutta aika näyttävät ne oli silti!

/ / / Our first little stop after Mareeba was Barron Falls, located in Kuranda. It’s dry season now, so all the waterfalls are bit smaller. It was still quite impressive!

DSC01853-2DSC01855DSC01867DSC01851DSC01873DSC01870DSC01894DSC01883DSC01890

Previous Post Next Post

You Might Also Like