Suomen suurin matkablogiyhteisö

Obi Obi Creek

Terveiset täältä Brisbanen lentokentältä!

Istutaan kahvilassa silmät ristissä juomassa kahvia, oli aika rapsakka aamuviiden herätys. Meidän piti vielä myydä meidän auto tänään yhdelle belgialaiselle pariskunnalle, jotka sitten heitti meidät tänne kentälle. Oli outoa hyvästellä meidän auto! Nyt ollaan sitten surffilaudattomia ja autottomia. Just me and my backpack.

Lähdettiin tiistaina spontaanisti mun kaverin kanssa pienelle iltapäiväseikkailulle, ajettiin Montvilleen ja otettiin suunnaksi Obi Obi Creek. Tää sademetsä oli ihan älyttömän kaunis, ja käveltiin reilu puoli tuntia puroa pitkin. Hypittiin ja kiivettiin isoja kallioita. Mulla on muuten vieläkin jalanpohjat kipeänä siitä haha! Lopulta päästiin pienelle Narrows -nimiselle putoukselle. Niin rauhallista ja kaunista, ei ketään muita lähelläkään. Just how I like it.

/ / / Greetings from Brisbane Airport!

We are still half sleeping, trying to wake up with a cup of coffee. We had fresh 5am wake up today, because we had to still sell our car to this Belgium couple. They just dropped us to airport, and now we are just waiting for depart. It was so weird to say goodbye to our car. Now it’s only me and my backpack again.

These photos are from Tuesday, when had a little spontaneous adventure. We drove to Montville and decided to go to Obi Obi Creek. This rainforest is so beautiful. We walked 40 minutes on the creek, jumped and climbed the rocks. My feet are still hurting haha! Finally we made it to this cute, little waterfall called Narrows. So peaceful, no one else around. Just how I like it.

DSC01434DSC01466DSC01462DSC01467Lake Baroon

DSC01474DSC01540DSC01533DSC01517DSC01535DSC01500DSC01549DSC01504

Previous Post Next Post

You Might Also Like