Suomen suurin matkablogiyhteisö

Rainforests of Sunny Coast

Terveiset Byronilta!

Hektinen päivä takana. Luovuin tänään mun kämpästä, oon siis pakannut ja siivonnut koko aamun. Otin akrokuvia mun kavereille ja kävin nopsaa uimassa. Uimasta suoraan kotiin näyttämään mun surffilautaa potentiaaliselle ostajalle. Ja sinnehän se lähti. Ainut mun omaisuus, jonka myyminen oikeasti kirpaisi. Pikaisen lounaan jälkeen lähdettiin ajamaan kohti Brisbanea. Brisbanessa näytettiin meidän autoa potentiaalisille ostajille, ja ens maanantaina on lisää näyttöjä. Toivottavasti saadaan auto myytyä ennen keskiviikkoa! Nyt ollaan siis Byronilla, syötiin just päivällistä ja nyt ollaan aika valmista kauraa nukkumaan. Huomenna kuitenkin tiedossa rannalla hengailua ja toivottavasti surffia, illalla pitkästä aikaa Byronin yöelämään! ;D

Tässä muutamia kuvia parin päivän takaa, kun lähdettiin spontaanisti Buderimissa sijaitsevaan sademetsään pienelle kävelylle. Olin unohtanut miten kaunista sielä onkaan.

/ / / Hi from Byron!

What a hectic day. I moved out of my room today, so I’ve been packing and cleaning the whole morning. Then I took some acro -photos for my friends and had a quick swim. Then straight back home to show my surf board to potential buyer. Well, there it went and I nearly had a little cry. The only sell, that actually hurt. After lunch, we started driving towards Brisbane to show our car to few people. Next Monday we have few other people having a look. Hopefully we can sell our car before next Wednesday. Now we are in Byron, just had dinner with friends and now we are definitely ready for bed. Tomorrow will be lots of fun happening, beach and surfing (hopefully) and then some Byron nightlife later on. Can’t wait!

Here is few photos from the other, not so hectic day. We had spontaneous walk to Buderim Falls. I had forgot how beautiful it is there.

DSC00963DSC00948DSC00956DSC00990DSC00977DSC00980DSC00986DSC01013DSC00997DSC01029DSC01034DSC01002DSC01040

Previous Post Next Post

You Might Also Like