Suomen suurin matkablogiyhteisö

Slow days

Tälläset liikkuvusongelmat on ihan kidutusta mulle! Oon aina menossa ja tekemässä jotain, ja nyt pitäis olla tekemättä mitään viikkoon, oikeasti VIIKKOON. No itseasiassa vain tiettyjä juttuja ei saa tehdä. Fysioterapeutti suositteli kevyttä liikuntaa, kuten vaikka kävelyä ja uimista. Tänään suuntasin siis Noosaan moikkaamaan mun kaveria Fridaa. Uitiin Sunshine Beachilla ja melottiin SUP-laudoilla rauhallista tahtia. En osaa oikein arvioida auttoiko liikunta, mutta ainaki pääkoppa lepää meressä lilluessa.

Nähtiin muuten taas valaita, delfiinejä ja kilpikonnia. Valaat tulee tällä hetkellä ihan älyttömän lähelle rantaa!

/ / / It sucks to not be able to move normally, especially when you’re very active person like me. It’s so hard for me to just BE. And I should just BE for one week. One week is too long. Luckily not everything is banned. Doctor recommend to move a bit, but relaxed sports like walking or swimming. So I was heading to Noosa for the day and to meet my friend Frida. We were swimming and paddling around at Sunshine Beach. We saw whales, dolphins and turtles! I don’t know if it help my back, but at least it was helping my head to get out there haha!

I didn’t really took much photos, just GoPro. That is coming later…

DSC01119DSC00912DSC01126DSC01124

Previous Post Next Post

You Might Also Like