Suomen suurin matkablogiyhteisö

Sunshine Beach

Moi kaikki!

Kirjoitin äsken pitkän postauksen, joka päätti yhtäkkisesti hävitä bittiavaruuteen. No tässä sitten lyhyemmin. Jotkut saattoi ehkä bongata mun valitukset Snäpissä, onnistuin nimittäin loukkaamaan mun selän pari päivää sitten, ja eilen osallistuin akrojooga -kuvauksiin. Selkä ei siitä tykännyt, joten tänään jouduin käydä lääkärillä. Huomiseksi mulla on fysio. Kyseessä ei ole mikään vaarallinen juttu, mutta pelottavaa silti. Arvostan mun liikkuvuutta taas uudella tavalla tän jälkeen.

Tässä kuitenkin muutamia kuvia Noosasta. Näin pitkästä aikaa Fridaa, joka vietti kesän kotonaan Ruotsissa. Tätä tyttöä tulee kyllä ikävä kun Aussit jää taa!

/ / / Hi everyone!

I just wrote a long post, which decided to delete itself just suddenly. Well here is the same story shorter. Some of you might have seen my complain about my back that I cracked couple of days ago. Yesterday I took part to acro photoshoot, and my back didn’t liked it too much. I visited doctor and I have fysio for tomorrow. It’s nothing dangerous, but still terrifying. I appreciate my ability to move freely after this!

Here is few shots from Noosa, when I saw my good friend Frida after a long time. She spent the summer back home in Sweden, and just returned to Aussieland. I will miss her so much when I go!

DSC00905DSC00881DSC00878DSC00893DSC00912DSC00886DSC00896DSC00909

Previous Post Next Post

You Might Also Like