Suomen suurin matkablogiyhteisö

Eumundi Markets

Moi kaikki!

Olin eilen töissä Eumundissa keskiviikkoisin ja lauantaisin järjestettävillä markkinoilla. Vaatteita näiltä markkinoilta harvemmin tulee ostettua, mutta ruokatarjonnaltaan nää on ihan huikeat. Valinnanvaraa löytyy ihan laidasta laitaan, italialaista, japanilaista, meksikolaista, makeaa, suolaista, erilaisia juomia kahvista mangomehuun, reilunkokoisia aterioita tai pientä naposteltavaa. Tällä kertaa tuli ostettua kahvia, minikokoinen karamellidonitsi, mango-slushee ja kaksi pientä annosta kiinalaisia mykyjä. Joo kaksi. Hups. Noi mykyset (dumplings) oli oikeasti vaan niin taivaallisia! Pakko saada noita ens kerrallakin.

Tapasin ennen mun töitä mun työkaverin Edien ja Edien äitin. Kierreltiin hetken aikaa ja juotiin kahvit. Tässä muutamat satunnaiset otokset!

/ / / Hi everyone!

I was working at Eumundi markets yesterday. They organise these markets every Wednesday and Saturday, and they are full of delicious food to choose from. That’s definitely the best thing with Eumundi Markets; food. Italian, Japanese, Mexican, sweet and savory, different type of drinks from coffee to mango juice, big meals or small snacks. I always wish I could just have a little taster from every stall haha! This time I chose coffee (of course), one tiny caramel donut, mango slushee and two plates of dumplings. Oops. Those dumplings were just too good! I wanna get those next time as well. 

Before starting to work, I met my workmate Edie and her mom. We were browsing around and had some tasty coffee. And I had my tasty caramel-glazed doughnut. Here is couple of random shots from the markets! 

DSC00738-2DSC00744DSC00736-2DSC00750DSC00753DSC00743DSC00748DSC00730DSC00733DSC00760DSC00755

Previous Post Next Post