Suomen suurin matkablogiyhteisö

What’s my next destination?

Moi kaikki!

Ajattelin kertoa vähän mun lähitulevaisuuden suunnitelmista. Mä oon töissä enää pari viikkoa ja oon jo irtisanonut mun kämpänkin. TJ 26 lähtöön, stressitasot nousee välillä sekä fiilikset vaihtelee laidasta laitaan. Ens kuun puolessa välissä lennän Indonesiaan, tarkalleen ottaen Balille, jossa vierähtää ensimmäiset 3,5 viikkoa. Marraskuun alusta lennän Thaimaahan, missä on tarkoitus olla helmikuuhun asti. Aion suorittaa kaikki mun sukelluskurssit tässä ajassa, ja toivottavasti ihan sukellusoppaaksi asti. Saa nähdä miten onnistuu! Helmikuussa suuntaan taas Indonesiaan, jossa osallistun parin viikon mittaiselle akrojoogaopettaja -koulutukselle. Tähän loppuu suunnitelmat tällä hetkellä!

Kaikesta organisoinnista ja stressistä huolimatta pyhitän suurimman osan mun aamuista surffaukselle. Meri ja meressä oleminen rentouttaa mut sekunnissa. Hyvä päivä alkaa hyvällä surffilla!

/ / / Hi everyone!

I just thought I share some of my travel plans. I will be working only two more weeks and I’ve already signed out of my apartment. 26 days left, and my stress levels go high sometimes and my mood is changing all the time haha! Excited, scared, excited and terrified. In the middle of the next month, I will fly to Indonesia where I will spend 3,5 weeks. Then from the beginning of the November, I will fly to Thailand. I will stay there until February and I’m planning to do all my diving certificates, hopefully all the way to diving instructor. Will see how it goes! In the beginning of February, I will be flying to Indonesia again, where I will take part to AcroYoga -teacher training. And exactly there ends my plans at the moment.

Even thought there is lot of stress and organizing at the moment, I make sure I dedicate my mornings for surfing. Ocean and being in the ocean calms my mind. Good day starts with good surf!

DSC00703DSC00700DSC00704-2DSC00711DSC00718DSC00723DSC00713And then, after surf coffee….

DSC00725DSC00726

Previous Post Next Post

You Might Also Like