Suomen suurin matkablogiyhteisö

Friday Acro Picnic

Moikka kaikki!

Eilen oli ihan älyttömän lämmin ja aurinkoinen päivä sekä mulla oli vielä vapaata töistä! Aamun vietin tottakai surffaten, mutta iltapäiväksi ajattelin järjestää akrojamit pitkästä aikaa. Suunnattiin siis muutamien kavereiden kanssa neljän aikaa Alex Headlandin surffispotille. Suunnitelmissa oli pitää pieni piknik, katsoa surffausta ja tietenkin akroilla minkä ehtii. Päädyttiinkin olemaan sielä myöhään iltaan asti!

Kuvia ei tullut hirveästi otettua, mutta tässä muutamat otokset mitkä napattiin mun ystävän Michaelan kanssa ennen auringonlaskua!

/ / / Hi everyone!

Yesterday was so warm and sunny weather, and I also had day off! Lucky me. The morning was of course dedicated for surfing, but for the day I wanted to organize a little sunset-acro-piknik! I invited few friends and we were gathered to Alex hill for some snacks, to watch the surf and of course have a fun acro play. We ended up staying there until really late, so much fun!

I didn’t took a lot of photos since I was busy playing, but here is couple of shots we took with Michaela before sunset.

DSC00634DSC00650DSC00690DSC00641DSC00677DSC00646DSC00683DSC00681DSC00635DSC00696DSC00697

Previous Post Next Post