Suomen suurin matkablogiyhteisö

XO

Täälä on tällä hetkellä todella vaihtelevat säätilat, nyt paistaa aurinko ja pian sataa vettä. Mä aloitin aamun tapaamalla mun ystävän Daven mun lempikahvilassa. Dave on akrojoogaopettaja ja vetää opettajakoulutuksia ympäri maailmaa, viime kertainen oli Indonesiassa. Seuraava opettajakoulutus on tulossa ensi helmikuussa, jolle tää likka aikoo osallistua. En malta odottaa!

Nää postauksen kuvat on otettu yhtenä rentona aamuna juurikin siellä mun suosikkikahvilassa, Glass Coffee Housessa. Surffauksen jälkeen mikään ei voita herkullista kookoslattea.

/ / / The weather is definitely moody at the moment, now it’s sunny and soon it will rain again. Then it’s sunny again. Humid and hot all the time! I started this day by having a coffee with my friend Dave, followed by a nice little acro jam. Dave is an acro teacher, and runs teacher trainings mainly in Indonesia. Next one is coming up in Feb 2017 and this girl will take part for that one! So excited!

These photos are taken from one peaceful morning at my favourite cafe, Glass Coffee House. Nothing beats a delicious coconut latte right after surfing. 

DSC00580DSC00598DSC00606”Look at the quality!”

DSC00614DSC00585Edie is already imagining the delicious breakfast…

DSC00624DSC00596DSC00613-2DSC00620Badass Edie, but creative tho.

DSC00590

Creepy Mitch.

DSC00629

Previous Post Next Post

You Might Also Like