Suomen suurin matkablogiyhteisö

Surf dates

Moi vaan!

Tänään heräsin ihanan aurinkoiseen aamuun eilisillan sateesta huolimatta. Olin sopinut taas surffitreffit mun työkaverin Edien kanssa. Tällä kertaa myös yks meidän pojista, Mitch nimeltään, liittyi seuraan! Aallot ei ollut ihan huippuluokkaa tänään, mutta ihan uskomatonta miten lämmin aamu tänään oli. Mun oli jopa mun uudenkarhealla, ohuemmalla wetsuitilla vähän kuuma.

Nää kuvat on itseasiassa meidän eiliseltä surffilta! Toi auringonvalo näissä kuvissa, en kestä. En vaan edelleenkään keksi parempaa tapaa aloittaa aamu kuin auringonnousun aikaan surffaaminen.

/ / / Hi everyone!

We woke up to beautiful, sunny day despite the heavy rain we had last night. I had surf date with my workmate Edie again, but this time one of the boys tagged along as well, Mitch! Waves were not the greatest today, but weather was more than amazing. It’s so sunny and warm in the mornings now. I was even bit warm with my new spring suit. 

These photos are from yesterday’s surf. That morning light in these photos. I just still can’t tell a better way to start a day than getting up with the sun, in the ocean, with my board.

DSC00524DSC00517DSC00539DSC00529-2DSC00555DSC00549-2DSC00537

Previous Post Next Post

You Might Also Like