Suomen suurin matkablogiyhteisö

Surf and Sushi

Moi kaikki!

Mulla oli tänään vaan illalla töitä, mutta silti tää päivä meni hujauksessa. Käytiin pesemässä ja imuroimassa meidän auto, me laitetaan se pian jo myyntiin. Tuntuun niin oudolta alkaa myymään kaikkia kamppeita, mutta valitettavasti parin päivän päästä on tasan kuukausi Australiasta lähtöön. Mun suunnitelmista en oo vielä ehtinyt tänne sen enempää vielä tarinoida; voin kuitenkin paljastaa tulevat kohteet. Ensimmäisenä Indonesiassa muutama viikko ja sen jälkeen Thaimaa. Surffausta, akrojoogaa, sukellusta. Aika sekavin tuntein saan kyllä täältä lähteä, Australia on todellakin mun koti nyt. Silti odotan jo innolla uusia seikkailuja!

Tässä muutamia kuvia, kun vietin aamun Noosassa ja iltapäivän Coolumissa. Surffausta ja sushia, ihan kelpo päivä!

/ / / Hi guys!

I only had to work the night today, but my day went so quick. We were organizing, washing and vacuuming our car today; we have to unfortunately start selling it soon. Feels so weird to start getting rid of all my stuff, in few days it will be only one month left before I leave this land behind. I haven’t had time to write much about my plans yet; but I can reveal few things. Next destinations are Indonesia and Thailand. Surfing, acroyoga and diving. It will be very mixed feelings, Australia is definitely my home now. But I’m excited for new adventures. 

Here is few photos from the other day spent in Noosa and Coolum. Surfing and sushi, pretty good day!

DSC00470DSC00504DSC00452DSC00479DSC00465DSC00511DSC00510DSC00492DSC00460DSC00443Sushi Station at Coolum Beach has the best sushi! If you are in the area, you have to try it!

DSC00445

Previous Post Next Post