Suomen suurin matkablogiyhteisö

Couchsurfing in Brisbane

Moi kaikki!

Huh, mikä työviikko takana! Oon ollu joka päivä melkein aamusta iltaan töissä ja en oo ehtinyt edes surffaamaan. Onneks huomenna on ansaittu vapaa, joten mitäs muutakaan tiedossa kuin surffausta (ja toivottavasti edes vähän aurinkoa). Säätiedote näyttää tosiaan vähäistä sadetta, mutta kastutaan me siellä meressä kuitenkin!

Ajattelin julkaista vielä nää muutamat kuvat Brisbanesta. Oon tosiaan tosiaan jo ennenkin mainittu, että ollaan couchsurffattu Australiassa todella paljon ja se on ihan älyttömän hauskaa! Couchsurfing on siis palvelu, jossa voit joko etsiä hostia tai tarjoutua hostiksi. Couchsurffaamalla tapaa uusia ihmisiä ja näkee kaupungit ”paikallisten silmin”. Viime viikonloppuna oltiin siis sohvasurffaamassa Keelanin ja Chrisin luona! Meillä oli poikien kanssa ihan älyttömän hauska ilta, kuten näistä kuvistakin varmaan huomaa haha!

/ / / Hi everyone!

Omg what a week! I’ve been working so much, and I haven’t even had time to surf. Well tomorrow I have my well deserved day off, and I will be spending it in Noosa. I need some surf and (hopefully) some sun as well. Weather forecast looks a bit rainy, but surf forecast looks fine. After all, you get wet in the ocean anyway haha!

Here is still few more photos from Brisbane. Like I’ve told before, we have been couchsurfing a lot in Australia. One f the best memories are definitely from couchsurfing! For those who don’t know, couchsurfing is a website, where you can either be a host or look for a host. It’s always fun to meet new people and see all the cities from the local’s point of view. Last weekend we stayed with Keelan and Chris in Fortitude Valley, Brisbane. We had great time, as you can see from these photos haha!

DSC00272DSC00317DSC00274DSC00279DSC00305DSC00260DSC00264DSC00296DSC00271DSC00277DSC00280DSC00281DSC00262DSC00268

Previous Post Next Post

You Might Also Like