Suomen suurin matkablogiyhteisö

Mornings on the coast.

Hyvää huomenta vaan!

Toivottavasti kaikilla on alkanut viikko hyvin. Mulla on ollut suhteellisen kiireinen alkuviikko, liittyen mun lähitulevaisuuden suunnitelmiin. Paljon asioita hoidettavana ja mulla on täälä Australiassa kokonainen elämä pistettävä kasaan. Auto pitää myydä, vaatteita myydä ja lähettää Suomeen, hoitaa vakuutukset kuntoon ja niin edelleen. Tulevasta kohteesta pidän teitä vielä jännityksessä hetken aikaa hehe!

Tänään ei ihan yhtä aurinkoista ole kun näissä kuvissa esiintyvänä aamuna, joten ajattelin tästä pian suunnata joogaan. Ihanaa keskiviikkoa kaikille!

/ / / Morning lovelies!

I hope you’re week has been awesome so far. I have had quite busy week, so many things coming up and so much to organize. More from that later on!

This morning is quite not as sunny as in these photos and surf is not the greatest, so I was thinking of heading to yoga soon. Have a nice Wednesday everyone! 

DSC00409DSC00410DSC00408DSC00426Breakfast at The Velo Project.

DSC00429DSC00431

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Lellu keskiviikko, syyskuu 7, 2016 at 21:07

    Oi että kun näyttää nätiltä! Tulin kuukausi sitten Ausseihin ja selailin Rantapallon blogeja et löytyskö jotai kivaa luettavaa ja löysin sun blogin, taidan jäädä seurailemaan 🙂

  • Reply Fiia Emilia tiistai, syyskuu 13, 2016 at 12:39

    Moi Lellu! Tuut rakastumaan tähän maahan! (: Jos jotain kysyttävää on niin saa myös kysyä vinkkejä!

  • Leave a Reply