Suomen suurin matkablogiyhteisö

Visit to Brissy

Moi kaikki!

Tulin just töistä kotiin, ja nyt ajattelin mennä suoraan sänkyyn. En ole sitten torstain jälkeen pysähtynyt hetkeksikään haha. Torstaina suunnattiin Hennun kanssa suoraan akrotreenien jälkeen kohti Brisbanea. Oltiin mukana järjestämässä ihan älyttömän hauskaa tapahtumaa. Oon työskennellyt tän saman porukan kanssa jo kerran aiemminkin, ja nää tyypit järkkää siis tiimihenkeä kasvattavia tapahtumia yrityksille. Meillä oli ihan kaikkea jousiammunnasta labyrintin ratkaisuun. Ihan superhauskaa!

Tässä jo pari kuvaa viime päiviltä Brisbanessa, lisää tulossa myöhemmin. Nyt pistän pään tyynyyn!

/ / / Hi guys!

I just came home from work, and I’m thinking of heading straight to bed. I haven’t really stopped for a moment after Thursday! We were driving down to Brisbane on Thursday night, right after our weekly acro training. The reason we were heading there was this one event we were working at. I’ve done it once before and it was so much fun. This crew is organizing events for companies to build up team spirit and develop skills for better team work. Teams will go through different tasks from archery to laser clays, collect points and in the end one will be a winner. So much fun!

Here is couple of shots from our two days in Brissy, more to come later. Now I got to get some rest!

DSC00342DSC00321DSC00329DSC00281DSC00268DSC00317DSC00384DSC00347

Previous Post Next Post

You Might Also Like