Suomen suurin matkablogiyhteisö

Longboarding fun!

Hyvät sunnuntait vaan kaikille!

Herättiin tänään hyvissä ajoin aamulla pienelle surffaukselle ja siitä suoraan Fisherman’s -markkinoille. Surffi oli tänään aavistuksen pientä, mutta silti aina yhtä ihanaa aloittaa aamu mereen hyppäämällä. Fisherman’s -markkinoilta tein muutaman kivan löydön, mulla on tiukka budjetti ja en aio ostaa mitään mitä en ota mukaan täältä Ausseista lähtiessä. Ostin kolmella dollarilla ihan supermukavat ja kevyet ”terveyssandaalit”, mustan bikinitopin ja mustan farkkuhameen. Kaikki yhteensä 9 dollaria.

Tässä vielä muutama kuva lisää eiliseltä, kun pääsin kruisailemaan mun kaverin longboardilla. Kivaa vaihtelua! Rakastan ton laudan värejäkin, kaikki pienet surffaripojat aina tuijottaa sitä ihan kateudesta vihreänä haha!

/ / / Hope you’re having an awesome Sunday!

We woke up early for a little surf and then for Fisherman’s Markets. Surf was quite small today, but I did few good finds from the markets. I have a really tight budget and I’m not going to buy anything that I’m not taking with me when I leave. I bought the comfiest sandals, black bikini top and black denim skirt. All that just for 9 dollars. Bargain!

Here is couple more shots from yesterday, when I got to surf with my friend’s longboard. Nice cruisy riding for a change. I love the colours of the board, all the little surfer boys always stare it with envy haha!

DSC00071DSC00067DSC00084DSC00066DSC00080

Previous Post Next Post

You Might Also Like