Suomen suurin matkablogiyhteisö

Surf check at Alex Beach

Hyvää lauantaita kaverit!

Mä oon surffannut tänään kirjaimellisesti koko päivän. Aloitettiin aamu hyvissä ajoin ja suunnattiin mun kotirannalle Alexiin tsekkaan aallot. No ne oli sen verran miniatyyrejä, että jatkettiin matkaa suoraan Maroochydoreen. Sielä vierähtikin sitten loppupäivä. Aloitettiin aamu mun kaverin longboardeilla, ja iltapäivän surffasin mun pienellä laudalla. Oon vieläkin ihan liekeissä, surffaus meni tänään nimittäin ihan superhyvin! Oon nyt varmaa viimeiset kolme kuukautta enemmän tai vähemmän yrittänyt siirtyä kokonaan mun pienempään lautaan, ja nyt alkaa sujua jo suht hyvin!

/ / / Hope you are all having an awesome Saturday!

I’ve literally surfer the whole day. We started our morning by getting up early and heading to Alex Beach to check the waves. They were tiny, so we continued to Maroochydore. We ended up staying there pretty much until the late afternoon. In the morning we surfed longboards, and the afternoon I surfed with my smaller board. I’m still so excited, it was going so good today! Last three months, I’ve been trying to do a smooth transition from my big board to my new smaller one. Now it finally starts going good!

DSC00002DSC00010DSC00026DSC00012DSC00030DSC00060DSC00049

Previous Post Next Post

You Might Also Like