Suomen suurin matkablogiyhteisö

Acro Morning

Moi vaan!

Mä aloitin mun aamun tänään pienellä akrojoogalla, sen jälkeen oon surffannut koko päivän. Yhdessä kohtaa sain surffilaudasta päähäni. Onnistuin lentämään laudalta suoraan mun laudan eteen ja aalto heitti mun laudan mun perässä, kumahti oikeen kunnolla ohimoon. Nyt kivasti jomottaa päätä. Nukkumaan siis!

Tässä kuitenkin pari satunnaista akrokuvaa päivältä!

/ / / Hi guys!

I started my day today with a little bit of acro, then I’ve been surfing pretty much the whole day. In some point, I got a big hit in my head. I flew off from my board and it smashed me in the head. I can definitely feel it now. Well, better get some rest now!

Here is couple of shots from our little acrojam in the morning!

DSC09987DSC09991DSC09995

Previous Post Next Post

You Might Also Like