Suomen suurin matkablogiyhteisö

Surfing at Marcus Beach

Moi moi!

Täälä Australiassa kiertää näköjään joku kiva tappoflunssa, mä kun sain jo toisen kierroksen. Sekin saattaa tosin vaikuttaa, ettei tää lepäily oikein ole se mun vahvin puoli. No viime viikolla ehdin kuitenkin olemaan terveenä muutamat päivät. Sehän tarkoitaa siis surffausta minkä ehtii! Ostin muutama kuukausi sitten pienemmän surffilaudan. Päättäväisellä asenteella ja sitkeydellä oon opetellut surffaamaan sillä, lennellyt ympäri ämpäri satoja kertoja, turhautunut tuhansia kertoja ja nyt alkaa vihdoin sujua! Minä en luovuta p*rkele. Tässä parit kuvat meidän yhdeltä viime viikon surffireissulta Noosaan, Marcus Beachille, jolloin onnistuin nappaamaan mun varmaan tähän mennessä isoimman aallon! Wheee mikä fiilis!

/ / / Hi everyone!

It’s apparently some killer flu- time here at Sunshine Coast, I already catched the round two. It probably don’t help that I’m not the best person with resting and taking it easy. Well I had few healthy days last week, which means surf surf surf! Few months ago I bought new, shorted board and I have been very determinent to learn to surf with it. After flying around, getting frustrated and smashing myself for countless times; it is finally starting go smoother. Here is couple of shots from one of our last week’s surf trips to Noosa, Marcus Beach. This time I also manage to catch one of the biggest waves I’ve ever had! Yeewww stoked!

DSC09909DSC09937DSC09931DSC09945DSC09918DSC09925DSC09948DSC09911After surf we were heading to Noosa for some lunch… Betty’s Burgers is just so good!

DSC09973DSC09977DSC09980DSC09984

Previous Post Next Post

You Might Also Like