Suomen suurin matkablogiyhteisö

Grateful

Mä oon tässä jo pari päivää kokenut hirveitä muutoksen tuskia parin kuukauden päästä koittavasta lähdön hetkestä. Oon ollut surullinen, onnellinen, järkyttynyt, innokas, stressaantunut ja mitä vielä. Tänään olin koko aamun surffaamassa. Mun naama on palanut ja nenä alkoi just kuoriutumaan. Oon tosi väsynyt. Mutta sielä meressä istuessa olin vain niin onnellinen ja kiitollinen. Katsoin eilen sosiaalisessa mediassa levinneen videon pienestä syyrialaisesta pojasta, jonka koti oli pommitettu maantasalle. Tämä pieni poika istui yksin ambulanssissa, pidellen verta vuotavaa silmäänsä.

/ / / I have been feeling bit anxious lately, about (too fast) approaching leaving date. I’ve been sad, happy, excited, stressed and what ever. Today I was surfing the whole morning. My face is burned and my nose just started peeling. I’m exhausted. But when I was there in the ocean today, I felt just so happy and grateful. Yesterday, I saw the video of a little Syrian boy, who’s home had just been bombed. This little boy was sitting by himself in the ambulance, holding his bleeding eye. He didn’t even cry.

DSC09872DSC09888Me suomalaiset ollaan tässä maailmassa todella etuoikeutettuja, ja se välillä pääsee itse kultakin välillä unohtumaan. Tällaiset uutiset saa mut aina miettimään uusiksi mun omaa elämänasennetta; miten pieniltä ne omat ongelmat taas tuntuukaan. Pari päivää valittelin ja tuskailin miten vaikeaa on päättää mitä haluan tehdä mun tulevaisuudessa, mikä se mun juttu on. Jopa sitäkin mihin maahan haluaisin seuraavaksi matkustaa. Oikeasti saan olla vain kiitollinen, että mulle annettiin eväät hyvään elämään jo syntymässä. Mulla on oikeasti mahdollisuus valita mitä haluan tehdä tulevaisuudessa. Maailma on mulle avoin. Kaikilla ei ole mahdollisuutta valita.

/ / / We Finnish people are very privileged, which is easy to forget sometimes. Always when I see sad news like this, it makes me re-think my attitude towards life; how small your problems actually are. Few days ago I was complaining how hard it is to decide what to do with your future, what’s that thing I want to do. I should be just grateful, I got such a good roots for my life. I got to grew up in a safe environment. I actually have the most valuable thing: a possibility to choose what I want to do. The whole world is open for me. Not everyone has a change to choose their future.

DSC09905DSC09899Siksi halusin kirjoittaa tänään muutaman asian mistä oon kiitollinen. Oon kiitollinen mun ystävistä ja perheestä. Erityisesti oon kiitollinen maailman parhaasta äidistä, joka on varmasti vahvin ihminen jonka tunnen. Tiedän että luet mun blogia, joten rakastan sua äiti! Oon kiitollinen kaikista kokemuksista täälä Australiassa, niin hyvistä ja pahoista; ne sai mut kasvamaan ihmisenä. Oon kiitollinen mun terveydestä, siitä että mä pystyn fyysisesti tekemään mitä haluan, menemään minne haluan.

Oon kiitollinen vapaudesta valita.

/ / / I just wanted to share few things I felt grateful today. I’m grateful for all my friends, and all the people I met along my travels and who made my trip amazing. I’m extremely grateful for my mom, who is the best mom in the world and definitely the strongest person I know. I’m grateful for all the things I’ve experienced in Australia, the good and the bad; it made me grew as a person. I’m grateful for my health, for my body that allows me to do whatever I want, to go wherever I want.

I’m grateful for the freedom; to be able to choose my future.

DSC09903DSC09902

Previous Post Next Post

You Might Also Like