Suomen suurin matkablogiyhteisö

Where to eat at Sunshine Coast? – Gopals Pure Vegetarian

Moi kaikki!

Ajattelin tulla jakamaan taas ravintolavinkin, tällä kertaa vuorossa Maroochydoressa sijaitseva Gopals -niminen vegeravintola. Tää ravintola on mulle jo vanha tuttu, mutta kerrankin tuli napattua pari kuvaa. Paikka tarjoilee mm. currya ja ihan älyttömän herkullista linssikeittoa. Kylmä inkiväärijuoma ja jälkkäritki on todellakin testaamisen arvoisia! Ruokaa ei ole myöskään hinnalla pilattu, vaan hyvänkokoisen annoksen saa jo 8,5 dollarilla. Kahdenkympin hintaan saat syödä ”all you can eat”.

/ / /  Hi guys!

I just wanted to come share a little restaurant tip again. Gopals is amazing vegetarian restaurant located in Maroochydore. This place is already very familiar to me, but for once I took few photos as well. Gopals serves different kind of curries and delicious lentil soup. Gold ginger drink and dessert are also worth of testing! Prices are very affordable, you can get good size meal for just 8,5 dollars. For around twenty dollars it’s ”all you can eat”.

Gopals Pure Vegetarian - Karma free food

DSC09633
DSC09617
DSC09626
DSC09623
DSC09640
DSC09620
Previous Post Next Post

You Might Also Like