Suomen suurin matkablogiyhteisö

Lentil soups and graffiti walls

Moi vaan kaikki!

Niin vain menin minä flussan saamaan! Miksi, oi miksi?? Aina pahimpaan aikaan. Mulla on vaikka minkälaista juttua suunnitteilla täksi viikonlopuksi, joten mun on parempi tervehtyä pikavauhtia huomiseksi haha. Huomenna mulla on töitä, mutta ajattelin treffata mun kavereita kaikki vapaat hetket. Sunnuntaina mulla on vapis, ja sattuu sopivasti olemaan myös Peregian Beachilla pidettävät Peregian Originals -minifestarit. Livemusiikkia rannalla, mikäs sen parempaa. Ja lisäksi meitä kokoontuu pieni akroporukka sinne, joten pääsen myös akroilemaan. Jos ja kun vain oon tarpeeksi terve.

Tässä parit kuvat eiliseltä, kun nousin hetkellisesti kuolleista lounastamaan mun kaverin kanssa. Olo parani hetkellisesti tulisen linssisopan jälkeen.

/ / / Hi everyone!

I have a killer flu. Why oh why?? Always the worst timing, I have so much fun stuff planned for this weekend. Tomorrow I work, but then I have plans to meet my friends in the middle. Sunday I have a day off, and it just happens to be also Peregian Originals. Live music, picnic and friends, is there a better way to spend Sunday? There will be some acro monkeys meeting, so we get to play as well. Depending on how healthy I am.

Here is couple of shots from yesterday, when I rised from the death to get some lunch with my friend. Felt much better after spicy lentil soup.

DSC09675DSC09657DSC09662DSC09673DSC09676DSC09649DSC09692DSC09653-4DSC09683

Previous Post Next Post

You Might Also Like