Suomen suurin matkablogiyhteisö

Monday Mood

Moikka kaikki!

Mä koin taas järkytyksen hetkiä eilen, kun tajusin että nyt on kohta enää kaksi kuukautta kun mun viisumi umpeutuu. En voi tajuta miten nopeasti tää kaksi vuotta vierähti, ja nyt Australiasta on tullut koti. Mun elämä ja kaverit on täälä, ja tuntuu pelottavalta jättää tää kaikki taakse. Mutta silti samalla haluan lähteä. Mun pitää lähteä pois, että voin tietää missä mun koti oikeasti on. En halua jämähtää yhteen paikkaan, koska tässä maailmassa on vielä ihan liikaa nähtävää ja koettavaa. Oon kiitollinen näistä kahdesta vuodesta jo nyt. Niin kliseiseltä kun se kuulostaakin, mun piti lähteä näin kauas löytääkseni itseni.

No ettei menisi kuitenkaan liian syvälliseksi näin alkuviikon aikaan, tässä muutamia kuvia viime lauantailta. Oltiin lähdössä viettämään päivää vesiputouksille, mutta aallot näytti aamulla ihan täydellisiltä. Lennosta suunnitelmien vaihto ja suunnattiin surffaamaan!

/ / / Hi guys!

Yesterday I realized that I only have two months before my visa expires.I can’t believe how quickly two years went and how much happened. Now Australia is home to me. My lifestyle and friends are here, and feels scary to leave it all behind. But at the same time, I want to leave. I have to go to know where I actually belong. There is still so many places to travel to, so much to see and experience. I will be forever thankful for these two years and all the people I met along the way. It sounds like a cliche, but I had to travel this far to find myself. 

Well, that was almost too deep for Monday, so let’s get back to lighter thoughts. Last Saturday we were planning to go visit some waterfalls, but surf looked way too good to pass. So we were heading to Noosa for some waves!

DSC09563DSC09571DSC09576Rush hour at Alex Beach.

DSC09586DSC09614DSC09602DSC09616

Previous Post Next Post

You Might Also Like