Suomen suurin matkablogiyhteisö

Full Moon Surf

Heippa vaan kaikki!

Nyt on tekniset ongelmat suurin piirtein selätetty, joten ajattelin heti ensimmäisenä tulla päivittämään kuulumisia tänne blogin puolelle! Viimeaikoina ei hirveästi kuvailtuakaan, ihan senkin takia etten tiennyt koska pääsen niitä muokkaamaan ja julkaisemaan. Ja lisäksi oon ollut aikalailla 24/7 töissä. Rahantuloa ei voi estää. Eikä menoa. No toivottavasti mulla on sen verran rahaa lokakuussa, että pääsen toteuttamaan mun matkasuunnitelmia!

Tässä kuitenkin muutamat surffikuvat, kun suunnattiin Hennun kanssa pienelle surffille auringonlaskun aikaan. Pientä se surffi olikin, mutta hauskaa silti! Täysikuu mollotti taivaalla ja meinasin saada sydärin, kun pieni kilppari kävi morjestamassa surffareita.

/ / / Hi guys!

Now the technical problems are almost solved, and first things first, come say hi to you guys! I haven’t been even taking a lot of photos recently, because I wasn’t sure when can I start editing them. Plus I’ve been pretty much 24/7 at work. Well I sure need that money. Hopefully I have enough money to continue my travels in October. 

Here is couple of photos from our little sunset surf with Hennu. It sure was small waves, and I almost got a heart attack when tiny turtle came to say hi. But it was so beautiful full moon.

DSC09119DSC09161DSC09117DSC09129DSC09182DSC09113

Previous Post Next Post

You Might Also Like