Suomen suurin matkablogiyhteisö

Video: Byron Bay Surf Trip

Moi kaikki!

Mulla on tällä hetkella suuria teknisiä ongelmia, jotka toivottavasti hoituu tässä muutaman päivän sisällä. Blogissa voi olla kyllä vähän hiljaista, ellen tässä nyt jotain Iphone -päivityksiä ala tekemään! Ajattelin kuitenkin tulla jakamaan tän videon, mitä en ole täälä vielä jakanut!

Ihania kesämuistoja Byron Baylta! Roadtrip parhaalla porukalla, surffausta, aurinkoa, ja telttailua.

/ / / Hi guys!

I’m having a major technical problems, but hopefully it will sort out in the next days. It might be tiny bit quiet here in the blog, I might update some with my phone. I wanted to come share this video though, it is from few months back and I haven’t shared it here yet. 

So good summer memories from our roadtrip to Byron Bay. Surfing, camping, sun and with the best girls. <3

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like