Suomen suurin matkablogiyhteisö

AcroYoga with Raven

Moi kaikki!

Mulla on takana muutamat hyvin aktiiviset päivät! Käsilläseisonta-workshoppia, surffausta ja akrojoogaa, siihen päälle vielä työtkin haha! Mulla on tosi paljon videomateriaalia mun ja Ravenin akrojameista, aloin juuri editoida ensimmäistä. Tässä kuitenkin parit kuvat kun jammailtiin Mooloolabassa koko aamu ja iltapäivä. Saatiin lopulta aika iso yleisökin katsomaan, olis pitäny laittaa hattu ja kerätä vähän taskurahaa haha!

/ / / Hi guys!

I have few active days behind! Lots of handstanding, surfing and acroyoga, I’ve spent all my spare time with these sports recently. I have also heaps of video material from me and Raven jamming together, I just started editing them. But here is couple of random shots from our jam at Mooloolaba. We were jamming the whole morning and afternoon, so much fun! I can still feel it in my muscles. We eventually got quite a big audience as well, we should have put hat in front and collect some coins haha! 

Clip #19-008DSC09077Clip #19-007DSC09086DSC09070Clip #19-009DSC09100Clip #19-011DSC09082Clip #19-010

Previous Post Next Post

You Might Also Like