Suomen suurin matkablogiyhteisö

Coffee and surf check!

Olin tänään aamulla Ravenin (a.k.a The Nourishing Nomad) käsilläseisonta-workshopissa, sain ihan älyttömästi uusia vinkkejä ja tapoja treenata käsilläseisontaa. Mulla oli tavoitteena oppia seisomaan käsillä sinä aikana kun oon Australiassa, nyt ollaan jo aika lähellä, mutta siltikin vielä kaukana. No tässä on vielä kolme kuukautta aikaa!

Meillä on huomenna vielä yhdet akrojamit Ravenin kanssa, sen jälkeen hän lähtee jatkamaan akromatkaansa itärannikkoa ylöspäin. Ajattelin kuvata huomenna vähän videota, jos saisin vaikka jonkun pienen klipin aikaiseksi! Mulla on niin paljon videomateriaalia taas jonossa. No pikkuhiljaa pikkuhiljaa!

Heitän tähän kuvitukseksi vielä muutamia kuvia Gold Coastilta, niitä tuli näköjään tällä kertaa räpsittyä vähän enemmän.

/ / / I was attending to Raven’s handstand workshop today, and it was so much fun! I got heaps of new tips and practises to improve my handstands. I had a goal to learn to handstand while I’m in Australia, now I’m already quite close, but yet so far. Well, I still have 3 months to learn!

Tomorrow morning we have one more jam with Raven, then he will continue his East Coast acro tour. I was planning to film some video tomorrow, hopefully I have time to put up a little clip for you guys! I have currently soooo much video material, but so little time to edit it. But getting there.

I will upload here couple more photos from Goldie, apparently I was pretty excited with my camera this time haha!

DSC08797DSC08837^^This is how happy the people in front of made me!

DSC08862DSC08822DSC08874DSC08904DSC08890DSC08915DSC08906DSC08912^^Spot the surfer.

DSC08920DSC08924DSC08893

Previous Post Next Post

You Might Also Like