Suomen suurin matkablogiyhteisö

Two tourists at Surfers Paradise

Moi vaan!

Mun oli tarkoitus mennä tänään ulos moikkaamaan kavereita. Sen sijaan istun teekuppi kätösessä täälä sohvalla, kello on 22.00 ja ajattelin tästä mennä kohta nukkumaan. Mummo-ikään tullut. Mutta huomenna pääsen Ravenin käsilläseisonta-workshoppiin, ja tiedossa on varmaan aika rankka treeni. Parempikin siis nukkua hyvin haha!

Palataan kuitenkin vielä alkuviikkoon, joka vietettiin Gold Coastilla. Mun kämppis Mandula ei ollut koskaan käynyt Gold Coastilla, joten yks iltapäivä päätettiin käydä kiertelemässä Surfers Paradisessa. Mä sain toimia oppaana, ja jostain syystä mun oli todella vaikea keksiä mitä tehtäisiin iltapäivällä Surfers Paradisessa. Yritettiin siis löytää joku korkea rakennus mihin päästäisiin katsomaan maisemia. Todettiin sen olevan aika vaikeaa; kaikki nimittäin maksaa. Mehän ei suostuttu maksamaan 40 dollaria maisemien katselusta, joten yritettiin livahtaa yhteen rakennukseen salaa. Muuten onnistuttiin hyvin, mutta ainut hissi mikä löydettiin vei vain toiseen kerrokseen. Ne oli selvästi varautunut salamaisemankatselijoihin. Pois lähtiessä törmäsin täysiä lasioveen, saatiinpahan ainakin päivän naurut jossei muuta.

/ / / Hi everyone!

I was supposed to go out for drinks today, but here I am, sitting on the sofa with a mug of tea. It’s 10pm and I’m about to go to sleep. I think I’ve reached the granny-age. Anyway, tomorrow morning I get to go to Raven’s handstand-workshop, and I assume it’s gonna be quite heavy workout. Better get some good sleep haha!

We spent the beginning of this week at Gold Coast. My roommate Mandula had never been there, so we decided to spend one afternoon at Surfers Paradise. I was the tour guide, but I had really hard time to figure out something to do at Surfers. Our first mission was to find some high building to see the views. Access to any of the high buildings was costing minimum 4o dollars. We didn’t agreed to pay just to see the view, so we tried to sneak into one of the buildings. Worked out well, but only elevator we could find was only taking you to the second level. I guess they had prepared themselves for sneaky tourists. On our way out, I run into a glass door, at least we got some laughs if nothing else haha.

DSC08963DSC08956-2DSC08968DSC08973DSC08966DSC08960^^Meet my roommate Mandula. She is ”special”.

DSC08998DSC09032Pysähdyttiin lounaalle Bettys Burgers -hampparipaikkaan, ja sen jälkeen jatkettiin haahuilua. Käytiin katsomassa rantaa, tavattiin Elvis ja lukemattomia söpöjä koiranpentuja. Törmättiin myös jonkun leffan tai sarjan kuvauksiin. Tämän jälkeen muistin, että unohdin mun kännykän sinne hamppariravintolana. No ei muuta kuin takas hakemaan se sieltä. Käytiin ottamassa kuvia Surfers Paradise -kyltin edessä 10 muun turistin kanssa. Siinäpä se meidän kahden tunnin turistikierros Surfers Paradisessa.

/ / / We stopped for a lunch at Betty’s Burgers, then we continued our wandering around. We went to check the Main Beach, we met Elvis and tons of cute puppies. We pumped into some movie or tv-serie shooting. Then I remembered that I forgot my phone to that burger place. We walked back to get my phone. Then we took some photos in front of the Surfers Paradise sign with other tourists. And that was pretty much our entire two hour sightseeing at Surfers.

DSC09014^^The seagulls found the food. 

DSC08985DSC08979DSC08989DSC09003DSC09012DSC09020^^”Oh my gaaawd, it’s Elvis!”

DSC09010DSC08999DSC09025

Previous Post Next Post

You Might Also Like