Suomen suurin matkablogiyhteisö

Sunshine Coast Birds

Hyvää viikonloppua kaikille!

Oikeesti, mihin tää viikko hävis yhtäkkiä? Mä luulin eilenkin, että on vasta keskiviikko. Täälä on satanut pari päivää ja aallot muuttuu aina myrskyjen myötä sen verran massiivisiksi ettei ole tällä flikalla mereen asiaa. Oon kuitenkin ehtinyt akroilemaan mun vapaat hetket viime päivinä, ja on ollut ihan sairaan hauskaa. Huomenna mun ystävä The Nourishing Nomad a.k.a Raven Smith pitää käsilläseisontakurssin Coolumissa. Ajattelin yrittää ehtiä sinne, vaikka mulla onkin aikaa vähän naftisti! Raven on nimittäin ihan älyttömän taitava opettaja. Jos satutte olemaan jossain päin Australiaa, ja akrojooga sekä akrobatia yleensä kiinnostaa, voin lämpimästi suositella Ravenin workshoppeja ja kursseja. Lisätietoa ja aikatauluja löydät TÄÄLTÄ.

Nyt lähden taas baarihommiin! Kuvituksena muutamat kuvat meidän parin päivän takaiselta jamilta, KUN ei vielä satanut.

/ / / Happy weekend to all of you!

Where did this week go? Yesterday I was so sure, that it’s Wednesday. It’s been raining for couple of days and the waves got so big, that there is not chance for me to get in the water. So I’ve been spending my free time with what else than acroyoga haha! Tomorrow my friend The Nourishing Nomad a.k.a Raven Smith will be running a handstand workshop at Absolut Aerials in Coolum. I’m hoping to make it there, even though I have to work. Raven is super talented, and if you are somewhere on the coast, I can very highly recommend his workshops. More info about the days and times you can find HERE.

Here is couple of shots from our little morning jam the other day, when it WASN’T raining.

DSC09046DSC09055DSC09042DSC09059DSC09037DSC09058

Previous Post Next Post

You Might Also Like