Suomen suurin matkablogiyhteisö

Graffiti

Holaa kaverit!

Herättiin tänään aamulla taas vesisateeseen, mutta ei se mitään! Täydellinen aamu juoksevien asioiden hoitoon. On muuten todella juoksevia tällä hetkellä, koska oon ollut kokoajan menossa viime päivät. Ja viikot haha! Tultiin kuitenkin meidän suosikkikahvilaan kahville ja hoitamaan muutamia asioita läppärillä. Loppuillan saankin sitten tehdä töitä!

Mentiin Gold Coastilla tiistaina syömään lounasta Mermaid Beachille, ja tää graffiti-seinä oli ihan kahvilan vieressä. Aika hieno eikö!

/ / / Hi guys!

We woke up to rainy weather, once again. But it’s alright, perfect morning to get some sh*t done, since I’ve been so busy past days. Or actually past weeks hehe! First things first, coffee at our favourite cafe and get all the things done we need to do with laptops. Rest of the day I will be working as usual!

Here is more photos from Gold Coast. On Tuesday we had lunch at Mermaid Beach, and there was this cool graffiti wall right next to the cafe we were. Pretty nice isn’t it!

DSC08945DSC08949DSC08939DSC08941DSC08948DSC08946

Previous Post Next Post

You Might Also Like