Suomen suurin matkablogiyhteisö

Good days

Moi moii!

Terveisiä Gold Coastilta, tultiin tänne pari tuntia sitten mun kämppiksen Mandulan kanssa. Syötiin justiin päivällistä, kesäkurpitsa-herkkusieni-pastaa ja nyt pistetään leffa pyörimään! Ajateltiin katsoa Chasing Mavericks, vähän surffi-inspiraatiota huomiselle. Meidän plääni on herätä aikaisin, tehdä aamupala mukaan ja suunnata Kirraan tsekkaamaan aallot. Toivottavasti huomenna on huippuhyvä keli ja paljon aaltoja!

Nää kuvat on muuten ottanut mun taitava valokuvaaja-kämppis Santi. Lokaationa toimi Maroochydoren ranta, joka on tällä hetkellä kiilannut mun kotirannan Alexin ohi aalloillaan, joten sielä tulee tällä hetkellä eniten surffattua.

/ / / Hi everyone!

Greetings from Gold Coast, we came here couple of hours ago with my roomie Mandula. We just had delicious dinner, zucchini-mushroom-pasta and now we are going to watch a movie! We chose Chasing Maverick, some surf inspiration for tomorrow. We are planning to wake up early, make breakfast and head to Kirra to check the waves. Hope it’s going to be super good weather and lots of waves!

These photos are by the way taken by my talented photographer roomie Santi! Pretty good shots. 

DSC08791DSC08788DSC08763DSC08749DSC08760DSC08786DSC08748DSC08780DSC08757

Previous Post Next Post

You Might Also Like