Suomen suurin matkablogiyhteisö

Sunset at Noosa Main Beach

Moi kaikki!

Oikeesti mulla on varmaan joku keskitalven väsymys. Tiedän ettei mulla ehkä ole ”oikeutta” todeta näin täälä yli 20 asteen lämmössä ja auringonpaisteessa haha, mutta voisin nukkua vaikka kuinka paljon tällä hetkellä. No ennen kuin suuntaan mun pehmeään sänkyyni, ajattelin tulla jakamaan pari kuvaa arkistojen kätköistä. Huomenna nään taas nämä kuvissa esiintyvät amigot, suuntaan nimittäin mun kämppiksen Mandulan kanssa Gold Coastille. En malta odottaa!

Tässä muutamat kuvat Noosasta auringonlaskun aikaan.

/ / / Hi guys!

I think I have some extreme winter tiredness going on. I know, I probably don’t have right to say this, we still have over 20 degrees daily plus sun, but I’m just so sleepy all the time. Well, before I will dive to my bed, I wanted to come share few photos. Tomorrow I will see these amigos again, since I will be heading to Gold Coast after work. Can’t wait!

Here is couple of shots from the sunset at Noosa Main Beach.

DSC08434DSC08455DSC08440DSC08430DSC08452DSC08437

Previous Post Next Post

You Might Also Like