Suomen suurin matkablogiyhteisö

Breakfast by the sea.

 

Moi kaikki!

Huh mitä päiviä takana, mun oli tänään tarkoitus mennä kaverin kotipileisiin käymässä töistä päin, mutta joskus vaan on pakko sanoa ei ja levätä. Viime päivinä oon siis oikeastaan ollut suurimmaksi osaksi töissä, lopun ajan oon joko ollut kahvilla jossain tai surffaamassa haha! Huomenna olis tarkoitus herätä hyvissä ajoin markkinoille ostamaan vihannekset ja hedelmät sekä tietysti vaatelöytöjä bongailemaan. Kyseiset markkinat tunnetaan nimellä Fisherman’s market, ja oon tehnyt mun parhaimmat vaatelöydöt sieltä (jossei Byron Bayn joka lauantaisia pihamarkkinoita lasketa). Ens viikon alussa suuntaan Gold Coastille, varmaankin maanantai-illaksi ja takaisin keskiviikkona.

Ajattelin kuitenkin vielä jakaa muutamat kuvat meidän viimekertaiselta Noosan reissulta. Herättiin aamulla ja ajettiin Coolumiin, Point Arkwrightiin tekemään aamupalaa. Voisin ihan helposti nautiskella mun aamupalan päivittäin tälläisissä maisemissa!

/ / / Hi friends!

Crazy days behind! Today I was supposed to visit my friend’s home party, but sometimes you just gotta say no and rest haha! Past days I’ve been mainly working, and my limited spare time I’ve either been drinking coffee somewhere or surfing. Tomorrow we are planning to wake up early for the Fisherman’s markets to buy some fruit and veggies, and of course to look for some cheap clothing finds. Right after Byron Bay’s weekly garage sales, I’ve done my best finds from the Fisherman’s Markets. Next week I’m planning to head towards Gold Coast for quick visit, from Monday till Wednesday.

I just wanted to share these photos from our last trip to Noosa. We were camping there, woke up early in the morning and drove to Coolum for breakfast. I could easily enjoy my breakfast with these views every day.

DSC08549DSC08523DSC08526DSC08550DSC08535-2DSC08539

Previous Post Next Post

You Might Also Like