Suomen suurin matkablogiyhteisö

Where to eat at Sunshine Coast? – Glass Coffee House

Istutaan itseasiassa mun kämppiksen Santin kanssa tälläkin hetkellä kyseisessä kahvilassa, tää paikka on ehdottomasti noussut mun uudeksi suosikiksi! Coffee House Glass sijaitsee Maroochydoressa, rauhallisella alueella ja lähellä rantaa. Kahvilalla on hyvänkokoinen ja todella viihtyisä ulko-alue, josta löytyy sekä varjoa ja aurinkoa. Wi-fi löytyy, sehän kaikkia reppureissaajia aina ensimmäisenä kiinnostaa haha! Kookosmaitoon tehty kahvi on to-die-for, ja tänään testailtiin Santin kanssa myös mantelikroissantteja ja suklaa-brownieta. Sanoinkuvaamattoman hyvää.

/ / / We are actually currently here again with my roomie Santi, what can I say haha, definitely my new favourite cafe! Glass Coffee House is located in Maroochydore, at very peaceful area and close to the beach. It’s a nice size cafe with big outside area. There is also Wi-Fi (obviously haha), that’s what all the backpackers wants to know first! They make amazing coconut latte’s, I also had almond-croissant today and Santi tried some chocolate-brownie. So good!

DSC08586DSC08566DSC08561-2DSC08569DSC08567DSC08568Mikä tekee tästä paikasta uniikin älyttömän hyvän kahvin ja herkullisen ruoan lisäksi? Glass valmistaa räätälöityjä surffilautoja aloittelijoista kokeneempiin. Laudat valmistetaan käsin täälä Sunshine Coastilla, parhaista mahdollisista materiaaleista. Voit myös testisurffata lautoja ennen kuin päätät millaisen haluat. Nää pojat tekevät varmasti parhaansa tehdäkseen juuri sulle sopivan laudan, joka nostaa sun surffauksen seuraavalle levelille!

/ / / What makes this place unique besides good coffee and delicious food? It is also a surf gallery and they do custom made, locally handcrafted surf boards. You can also try some of their boards before making a choice. The boys from Glass will definitely do their best to get you the surf board that best fits for you according to your current surfing skills. It will help you to get your surfing to the next level.

DSC08570DSC08596DSC08574DSC08605DSC08587DSC08581DSC08591

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Aika pieni tyttö lauantai, heinäkuu 9, 2016 at 06:09

  Moi! Olen lukenut blogiasi puolisen vuotta ja mietiskellyt, pitäisikö lähteä Ausseihin. Tänään sitten viisumi kolahti sähköpostiin 🙂 Ensinnäkin kiitos hyväntuulisista teksteistä, niitä on ilo lukea! Ajatuksena olisi lähteä lokakuun alussa, jos olet vielä silloin maisemissa niin olisi kiva lähteä kokeilemaan surffausta porukalla 🙂

 • Reply Fiia Emilia perjantai, heinäkuu 15, 2016 at 08:14

  Moikka! <3

  Mulla on totaalisesti jäänyt tää huomaamatta! Ihanaa kuulla, että oon voinut olla osa-inspiraationa Ausseihin lähtemisessä, voin ihan käsi sydämellä sanoa; ehdottomasti mun elämäni parhaimmat kaksi vuotta takana! Mun visa umpeutuu lokakuussa, mutta jos vaan onnistutaan jossain kohtaamaan niin ehdottomasti tuun surffaamaan. (: xx

 • Reply Aika pieni tyttö maanantai, heinäkuu 18, 2016 at 00:18

  No katellaanpa sitten lähempänä satutaanko jonnekin samoille kulmille 🙂 Itärannikolle minäkin meinasin suunnata, kun siellä on kaikki parhaat kiipeilymestat…

 • Leave a Reply