Suomen suurin matkablogiyhteisö

Acrobatic kind of Sunday.

Holaa amigos!

Vietettiin viime sunnuntai akrojoogan parissa Cotton Treellä. Harjoiteltiin nostoja, flow-liikkeitä, käsilläseisontoja ja meillä oli myös slackline lisähauskuutta tuomassa. Saatiin kerrankin suhteellisen iso porukka kasaan, oli kyllä älyttömän hauskaa! Ihan hirveästi en napsinut kuvia, koska olin kokoajan puuhastelemassa jotain. Ylläri ylläri haha! Kuvattiin kuitenkin pieni klippi Hennun kanssa, joten toivottavasti ehdin sen editoida pian!

Tässä parit kuvat sunnuntailta.

/ / / We spent our last Sunday doing acroyoga at Cotton Tree Park. We were practising some high acro, different flows, handstands and we also had slackline for bit of extra fun! We had big group this time, awesome how many people manage to come play. I didn’t took much photos, since I was all the time doing something. Surprise surprise haha! We did do a little clip with Hennu, so hopefully I have time to edit it soon!

Here is couple of photos from Sunday.

DSC08613DSC08647DSC08617DSC08622DSC08664DSC08655DSC08630DSC08651DSC08645DSC08641

Previous Post Next Post

You Might Also Like